Gastenboek


Ik las vanochtend het stukje over de stichting in de krant, ik had al zo'n vermoeden dat de aanslagen ook effect zouden hebben op de weeshuizen... Hopelijk is de situatie al iets beter, voor zover dat mogelijk is. Ik kan me heel goed voorstellen dat er nu ontzettend veel angst heerst onder de meisjes.  Het lijkt me heel moeilijk om hier te zitten, en de mensen daar niet echt te kunnen helpen en steunen, maar hopelijk is alles onder controle!  We doen met de goede doelen commissie in ieder geval heel erg ons best om geld op te halen, en we denken zeker aan jullie! We leven met jullie mee en hopen echt dat de situatie zal verbeteren.  *********************************** Jouw gedachten en die van de anderen van de Stichting Sri Lanka Goes zijn bij de kinderen en de zusters van jullie kinderhuizen daar. Het was een aanval onder meer op christenen en daar horen zij bij. Ik denk aan jullie en veel sterkte gewenst. *********************************** Vol onbegrip en verdrietig zijn wij over de aanslagen die op Paasmorgen gepleegd zijn in Sri Lanka, dat zo'n prachtig land weer geconfronteerd wordt met veel onschuldige slachtoffers. Wij hopen dat er geen bekenden van de Stichting onder de getroffenen zijn. Veel sterkte en succes voor jou en de Stichting met het mooie werk aldaar. *********************************** Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode we zullen de kinderen, de zusters en natuurlijk jullie gedenken in onze gebeden. ***********************************

Reacties nav de aanslagen op eerste paasdag in Sri Lanka !


Beste mevrouw Uitterhoeve, Dank u wel voor de interessante Nieuwsbrief van maart jl. Wat geweldig dat het werk van de stichting zoveel kinderen goed doet. Fijn dat u het zelf kon zien.

Reacties nav nieuwsbrief maart 2019

Beste heer / mevr Schouwenaar en bestuur Stichting Netherlands Sri Lanka kindertehuis, Al weer bijna een jaar voorbij. Een jaar waar zo als altijd heel veel heeft plaats gevonden, een jaar waar iedereen alles maar vanzelfsprekend vindt. Laten we eerlijk zijn, het is allemaal niet zo vanzelfsprekend. Het wordt tijd dat wij allemaal daar eens bij stil staan en dankbaar mogen zijn voor wat wij hebben. Er zijn zoveel mensen die alles kwijt zijn en daarbij ook nog eens gediscrimineerd worden. Laten we daar ook eens bij stil staan.  Maar..........!!!!!! Bij deze willen wij jullie van HARTE DANKEN voor al het goede werk dat jullie doen voor deze kinderen. Het is hartverwarmend als je beseft dat jullie deze kinderen het gevoel geven dat ze deel zijn van een familie waar ze veilig zijn, waar ze verzorging en een opleiding krijgen en een toekomst hebben. Onze dank!!!! Wij wensen jullie een Gezegende Kerst en een gezond en voorspoedig nieuwjaar 2019. Dat wij met z'n allen het goede werk nog vele jaren voort mogen zetten. Met Dank en Hartelijke groet.
Donatie met kerstgroet aan alle medewerkers die dit goede doel realiseren.
Mooi Theo om te lezen dat het zo goed gaat met de kinderen. Fijn vakantie vieren, goed doen op school en leuke kaarten in hun "thuis" maken. Veel succes verder met de stichting.

Hoi Theo, Mooie nieuwsbrief, prachtig wat er weer gebeurt.

Reacties nav nieuwsbrief dec 2018

Hallo Tanja (secretaris) Wij zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis door Sri Lanka. Wat is zo'n mooie reis toch altijd snel voorbij! Wij hebben een prachtig bezoek mogen brengen aan het SMI center in Kelaniya. Helaas kon zuster Amatha er niet zijn die dag wegens problemen met haar been, maar we hebben nog even met haar gebeld. Nadat de sisters ons een rondleiding hadden gegeven, mochten we de kinderen ontmoeten. Wij waren geroerd door de hartelijkheid waarmee we werden ontvangen. Ze waren allemaal heel lief, vrolijk en nieuwsgierig. Wat was er veel voorbereid voor onze komst! We kregen eerst een zelfgemaakte bloemketting. Er werd een potje melk gekookt, waarna er zelf ingestudeerde dansjes door de meisjes werden gedaan. Hierna werden er traditionele spelletjes gespeeld en mochten we een taartje ter ere van ons huwelijk aansnijden. Alsof dit niet genoeg was mochten we ook nog blijven voor de lunch! Het was zeker een hoogtepunt van onze rondreis. We hebben het bedrag van 500,- inmiddels overgemaakt naar de rekening van de stichting. Jullie hebben er ongetwijfeld een goede bestemming voor! Met vriendelijke groet, Yorick en Dinja, juni 2017

Yorick en Dinja

Lees meer berichten op de gastenboekpagina »