Gastenboek reacties

Ook iets schrijven in ons gastenboek? Gebruik dan onderstaand formulier.  Laat zien dat u geen robot bent, bereken:


  Berichten in het gastenboek:

  Gastenboek  Ik las vanochtend het stukje over de stichting in de krant, ik had al zo’n vermoeden dat de aanslagen ook effect zouden hebben op de weeshuizen… Hopelijk is de situatie al iets beter, voor zover dat mogelijk is. Ik kan me heel goed voorstellen dat er nu ontzettend veel angst heerst onder de meisjes. 
  Het lijkt me heel moeilijk om hier te zitten, en de mensen daar niet echt te kunnen helpen en steunen, maar hopelijk is alles onder controle! 
  We doen met de goede doelen commissie in ieder geval heel erg ons best om geld op te halen, en we denken zeker aan jullie! We leven met jullie mee en hopen echt dat de situatie zal verbeteren. 

  ***********************************

  Jouw gedachten en die van de anderen van de Stichting Sri Lanka Goes zijn bij de kinderen en de zusters van jullie kinderhuizen daar. Het was een aanval onder meer op christenen en daar horen zij bij. Ik denk aan jullie en veel sterkte gewenst.

  ***********************************

  Vol onbegrip en verdrietig zijn wij over de aanslagen die op Paasmorgen gepleegd zijn in Sri Lanka, dat zo’n prachtig land weer geconfronteerd wordt met veel onschuldige slachtoffers.
  Wij hopen dat er geen bekenden van de Stichting onder de getroffenen zijn.
  Veel sterkte en succes voor jou en de Stichting met het mooie werk aldaar.

  ***********************************

  Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode we zullen de kinderen, de zusters en natuurlijk jullie gedenken in onze gebeden.

  ***********************************

  Reacties nav de aanslagen op eerste paasdag in Sri Lanka !


  Beste mevrouw Uitterhoeve,

  Dank u wel voor de interessante Nieuwsbrief van maart jl.
  Wat geweldig dat het werk van de stichting zoveel kinderen goed doet.
  Fijn dat u het zelf kon zien.

  Reacties nav nieuwsbrief maart 2019

  Beste heer / mevr Schouwenaar en bestuur Stichting Netherlands Sri Lanka kindertehuis,

  Al weer bijna een jaar voorbij. Een jaar waar zo als altijd heel veel heeft plaats gevonden, een jaar waar iedereen alles maar vanzelfsprekend vindt.
  Laten we eerlijk zijn, het is allemaal niet zo vanzelfsprekend. Het wordt tijd dat wij allemaal daar eens bij stil staan en dankbaar mogen zijn voor wat wij hebben.
  Er zijn zoveel mensen die alles kwijt zijn en daarbij ook nog eens gediscrimineerd worden. Laten we daar ook eens bij stil staan.  Maar……….!!!!!!

  Bij deze willen wij jullie van HARTE DANKEN voor al het goede werk dat jullie doen voor deze kinderen.
  Het is hartverwarmend als je beseft dat jullie deze kinderen het gevoel geven dat ze deel zijn van een familie waar ze veilig zijn, waar ze verzorging en een opleiding krijgen en een toekomst hebben. Onze dank!!!!

  Wij wensen jullie een Gezegende Kerst en een gezond en voorspoedig nieuwjaar 2019. Dat wij met z’n allen het goede werk nog vele jaren voort mogen zetten.

  Met Dank en Hartelijke groet.


  Donatie met kerstgroet aan alle medewerkers die dit goede doel realiseren.


  Mooi Theo om te lezen dat het zo goed gaat met de kinderen. Fijn vakantie vieren, goed doen op school en leuke kaarten in hun “thuis” maken. Veel succes verder met de stichting.


  Hoi Theo,
  Mooie nieuwsbrief, prachtig wat er weer gebeurt.

  Reacties nav nieuwsbrief dec 2018

  Hallo Tanja (secretaris)

  Wij zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis door Sri Lanka.
  Wat is zo’n mooie reis toch altijd snel voorbij!

  Wij hebben een prachtig bezoek mogen brengen aan het SMI center in Kelaniya. Helaas kon zuster Amatha er niet zijn die dag wegens problemen met haar been, maar we hebben nog even met haar gebeld.

  Nadat de sisters ons een rondleiding hadden gegeven, mochten we de kinderen ontmoeten. Wij waren geroerd door de hartelijkheid waarmee we werden ontvangen. Ze waren allemaal heel lief, vrolijk en nieuwsgierig.
  Wat was er veel voorbereid voor onze komst! We kregen eerst een zelfgemaakte bloemketting. Er werd een potje melk gekookt, waarna er zelf ingestudeerde dansjes door de meisjes werden gedaan. Hierna werden er traditionele spelletjes gespeeld en mochten we een taartje ter ere van ons huwelijk aansnijden. Alsof dit niet genoeg was mochten we ook nog blijven voor de lunch! Het was zeker een hoogtepunt van onze rondreis.

  We hebben het bedrag van 500,- inmiddels overgemaakt naar de rekening van de stichting. Jullie hebben er ongetwijfeld een goede bestemming voor!

  Met vriendelijke groet,

  Yorick en Dinja, juni 2017

  Yorick en Dinja

  Ik heb Genoten met de hoofdletter G! Wat een warm welkom. Zuster Amatha heeft volgens mij 4 harten, wat een ontzettende lieve vrouw. Jullie kunnen trots zijn op haar.
  En ja de kinderen……die hebben mijn hart natuurlijk geraakt en zitten daar nu middenin.
  Er heerst een hele fijne sfeer waarin deze kinderen gelukkig en veilig op kunnen groeien.
  Ze lieten mij trots hun schriftjes zien met daarin mooie tekeningen die stuk voor stuk lieten zien hoe ze in het leven staan en hoe ze zichzelf in de toekomst zien.
  Een toekomst die ze dankzij jullie hebben.
  Ze hebben geheel spontaan een dans en zang show opgevoerd die voor mij vertaald werd. Bijzonder dat een aantal kinderen hun toekomst zagen in de politiek….ze denken echt mee over de toekomst van hun land geweldig.
  Ze hebben me een hele rondleiding gegeven door een zonnig geel gebouw.
  We hebben samen gebeden in de Mariakapel was fijn.

  Hanneke Renne, december 2016.

  Hanneke Renne

  Bij deze willen wij alle bestuursleden van harte bedanken voor jullie inzet voor de Stichting Netherlands Sri Lanka, m.n voor de kinderen.
  Het is zo hartverwarmend te zien hoe deze kinderen op alle fronten verzorgd worden zo dat ze later een toekomst hebben. Dank zij jullie, jullie zijn kanjers !!!!!

  Wij wensen jullie hele fijne Kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2017.
  Dat jullie het goede werk nog lang mogen voortzetten en dat wij jullie zo goed en lang mogelijk financieel mogen ondersteunen.
  Met Gods zegen.

  Michael en Marianne Van den Berge, december 2016

  Michael en Marianne Van den Berge

  Dank je wel voor de nieuwsbrief, het is een bijzonder project.
  Dat het goed mag blijven gaan…
  Hartelijk groet.
  Hannie, december 2016

  Bedankt voor de nieuwsbrief.
  Wat een blije gezichten, fijn om te zien.

  Hannie

  Naar aanleiding van het plaatsen ons filmpje op onze website onder het kopje “In het nieuws inzake de opening van ons 3e kindertehuis, kregen wij de volgende reacties:

  Inmiddels zijn we bijna een week weer terug uit het prachtige Sri Lanka, waar we een bezoek hebben mogen brengen aan het nieuw geopende weeshuis in Kelaniya en het weeshuis in Pamunugama.
  We hebben een rondleiding gehad en het ziet er netjes uit, de kinderen delen met z’n vieren een kamer en ze zien er tevreden uit. We hebben met eigen ogen gezien wat een mooi werk de stichting verricht, heel goed!!

  Ellen Courtin.

  Heb net jullie filmpje van de opening bekeken. Wat leuk om dit zo mee te bekijken. Complimenten aan degene die dit verzorgd heeft. Leuk ook om de toespraak gedeeltelijk te kunnen volgen. Dansen doen de meisjes graag zo te zien. Ze deden ook goed hun best met het liedje We are the World. Geeft een goed gevoel om te zien dat het geld goed besteed wordt!! Alles ziet er prachtig, fris en gezellig uit. Zag dat er wel veel barbies ook meegegaan zijn.
  Digna.
  Leuk interview en mooi filmpje. Echt geweldig wat jullie daar doen en het nieuwe huis ziet er mooi uit. Ik wil graag donateur worden voor € 5 per maand.
  Sebastiaan.

  Ik heb het filmpje bekeken. Ziet er mooi, schoon en verzorgd uit. Het plezier van de kindertjes straalt ervan af. Zang en dans en met elkaar spelen zijn zo belangrijk. Ik vind het best een groot gebouw. Hopelijk kan de stichting nog jaren doorgaan met hun goede en belangrijk werk voor deze kinderen.
  Peter.

  Wat een prachtig filmpje en wat ziet het er allemaal mooi en vrolijk uit. Blije gezichtjes dan weet je waar je het allemaal voor doet.
  Hans en Adri.
  Wij vinden het filmpje erg leuk om te zien. Jullie doen hier heel goed werk. Hartelijk dank.
  Fam. Van Peer.

  Prachtig gedaan, complimenten. Goede Pr en maakt duidelijk wat jullie doen.
  Jacomien.

  Ziet er mooi en verzorgd uit met blije kinderen!
  Ans.

  De film is mooi gemaakt, het huis ziet er prachtig uit en zal zeker aanleiding zijn om te doneren.
  Hans.

  Mooi filmpje. Prachtige stichting hebben jullie. Heerlijk om al die blije gezichten te zien.
  Karina.

  Hartelijk dank voor het verslag, zo kon ik meegenieten van jullie bezoek naar Sri Lanka. Mooie foto’s en een helder verhaal geven een goed beeld van jullie bezoek. Het ziet er allemaal goed uit.
  Willemies.

  Een leuk verslag en mooie foto’s en wat een ontroerend verhaal had Elsbeth met dat meisje dat zich nu gelukkig een prinses voelt.
  Dinsdag morgen waren Dick en Theo aan het woord bij Omroep Zeeland, hopelijk brengt zo’n gesprek weer nieuwe donateurs aan.
  Riet.

  Wat zullen jullie gelukkige mensen zijn om naar huis terug te keren en zo veel blije mensen achter te laten.
  Hannie en Johan.

  Hartelijk dank voor dit mooie verslag.
  Wim Geene.

  Mariëtte en ikzelf genieten ervan dat het geld zo goed wordt besteed. En het is prachtig dat de meisjes het goed hebben. Mooi werk.
  Leo en Mariëtte.

  Wat een ontzettend mooi verslag! Ik heb ervan genoten, fijn om al die gelukkige gezichtjes te zien!
  Monique.

  Mooi dat nu het derde weeshuis is geopend. Dat geeft jullie natuurlijk een voldaan gevoel en is voor de toekomstige bewoners ervan een weldaad. Het is echt een prestatie om dat vanuit Nederland te hebben kunnen realiseren. In ieder geval van harte gefeliciteerd met dit succes.
  Ad.

  Opening van ons 3e kindertehuis

  Het bezoek aan de kindertehuizen was erg ontroerend en leuk. Vooral het bezoek aan het nieuwe huis,daar waren de kinderen heel spontaan en vonden ze ons toch wel interessant.
  Tijdens de rondleiding hielden ze ons vast, aaiden onze armen. Op den duur gingen ze ook echt voor de foto’s “staan”.
  De ontvangst door zuster Amate was heel hartelijk. Er was ook nog een pastoor of zo bij. We werden ook nog getrakteerd op allerlei liedjes en dansje. Heerlijk.
  We hebben ook samen het fotoboek bekeken, wat ik had meegenomen. Ik vertelde en de zusters vertaalden het voor de kinderen.
  Wat heerlijk dat je zo goed met hun kunt praten hè. Ze kunnen goed Engels. Toen we vertrokken werden we gekust en uitgezwaaid. Hartverwarmend.
  In het 2e kinderhuis werden we ook getrakteerd op liedje en dansje.
  Toen wij Srilankese woordjes na probeerden te zeggen, lagen ze helemaal dubbel.
  Ze vonden het erg leuk om de foto’s van het skypen te zien. Ik had het fotoboek van de school uit Goes meegenomen.
  Het zou leuk zijn als het fotoboek nog een keertje terug gaat naar het nieuwe tehuis, zodat ze daar ook nog eens rustig erin kunnen kijken.
  Het nieuwe tehuis ziet er echt prachtig en gezellig uit. Er hangt een heel fijne sfeer.
  Maar ze moeten de afgelopen 2 weken toch wel heel hard gewerkt hebben, want er moest toch nog wel het een en ander gebeuren.
  Wat ons trouwens opviel, is dat de kinderen er heel goed uitzien en heel gelukkig, blij, en vrolijk zijn. Héél mooi om te zien. Ook de zusters zijn zo gezellig en vrolijk. Jullie doen erg mooi werk daar.
  Tanja juffrouw Prinses Beatrixschool Goes.

  Tanja juffrouw Prinses Beatrixschool Goes

  Hieronder een kleine greep uit de spontane reacties die we regelmatig ontvangen:
  Prachtig wat jullie voor die mensen doen.
  Jaap Courtin.

  Mooie foto’s, wat is het toch een mooi gebouw.
  Hans en Corrie Treebusch.

  Heel mooi om te zien. En fijn voor die kinderen, die toch al zo veel moeten missen.
  Frans Aertssen.–
  Petje af voor wat jullie daar allemaal doen.
  Rinus Moerland.

  Dat ziet er goed uit, knap werk, mijn petje af. Ik heb bewondering voor jullie.
  Marian.

  Heel mooi, dat jullie dit allemaal kunnen doen en zoveel voldoening ter plaatse. TOP.
  Kees de Schipper.

  Jullie zijn doorzetters, geniet van al het werk en wat jullie voor de kinderen hebt betekend.
  Jan van Os.

  Dit vinden wij mooi om jullie daar met een prachtig project bezig te zien.
  Maarten en Mieke Janse.

  Gefeliciteerd, dat al deze kindjes een thuis vinden en met plezier met elkaar mogen opgroeien.
  Lenny Sanderse.

  Wat is het weer een prachtig huis geworden. Een veilige plek voor deze kinderen om op te groeien. Een plek van liefde! Een thuis! Petje af Stichting Netherlands Sri Lanka.
  Jikke van Loo.

  Grote klasse…..veel respect voor jullie inzet.
  Charles Linssen.

  In een woord geweldig. Om trots op te zijn.
  Lian Boonman.

  Met alle respect kijken we naar jullie inzet en resultaat. Wat een prestatie.
  Nellie Rijk.

  Je mogen trots zijn, jullie hebben heel mooi werk verricht.
  Yt Harinck.

  Reacties nav opening 3e weeshuis